Flexibele B15 isolatie scheidingswand / draught stop voor het brandwerend compartimenten in de jacht- en scheepsbouw

 
Voor de aanleg van faciliteiten als verlichting, ventilatie en waterleidingen binnen de scheepsbouw, dienen er doorvoeringen gemaakt te worden door de wanden en plafond delen van alle kamers/cabines. Omdat een brand zich eenvoudig en snel kan verspreiden via deze zwakke plekken in de constructie, dienen de wanden en plafonds geïsoleerd te worden, evenals de ruimte tussen het plafond van de cabine en het bovenliggende deck. De brandwerendheidsklasse B0 en B15 zijn hierop vaak van toepassing, waarbij de IMO Res. A 754 (18)  de test standaard is. De B15 Flex is een flexibele, B15 gecertificeerde scheidingswand welke eenvoudig en snel te installeren is.

 

  • Lichtgewicht van 2.4 kg/m2 – aanzienlijk lichter dan conventionele systemenB15 flexibele scheidingswand scheepsvaart, eenvoudig en snel te installeren
  • Zeer eenvoudig te installeren: geen stalen profielen en aluminium tape benodigd om de dekens aan elkaar te bevestigen. Daarnaast is de installatie mogelijk vanaf  één kant van de cabine door het gebruik van “pigtail” bevestigingen waardoor het systeem beter toegankelijk is voor de installateur.
  • De dekens zijn flexibel en worden als ‘gordijn systeem’ rondom leidingen en/of kabelgoten gevouwen, waardoor de installatie in de laatste fase van het project kan plaatsvinden en het dus mogelijk is om last-minute wijzigingen door te voeren.

 

 

 

 
 

Vraag naar een vrijblijvende offerte!

[wpforms id=”1224″]